Livet leker

Det er egentlig ganske trist for mange for tiden pga situasjonen verden er i, men jeg har avfunnet meg med at det er ikke noe jeg kan gjøre med det. Alt av ferieplaner er avlyst og det er pluss på kredittkortet etter at tilbakebetalingen fra forskjellige reisearrangører har blitt refundert. Det blir hjemmesommer i år.

Vi hadde egentlig bestilt feriehus i Danmark til hele storfamilien, men det får bli et annet år.
Når jeg til overskrift uttrykker at Livet leker så har det sammenheng med dagen i dag. Jeg sitter her i skyggen under markisen mens lydene fra badende barnebarn klinger i mine ører. Våre to yngste barnebarn på 8 og 5 år elsker spabadet vårt og benytter det mye. Barnelatter fra verandaen sammen med konas av og til «ta det med ro» er ren musikalsk glede og gjør sitt til at «Livet leker» akkurat nå.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: