Mandag 8. juni 2020

Snart snur sola!

Det er jo litt skremmende å tenke på at det er like før sola snur og dagene blir kortere igjen. Vi bor langt mot nord og kan ikke forvente oss noe mer av lange varme dager på disse breddegrader. Vi får ta det vi får. I år håper jeg jo at sommeren kan bli litt snill med oss, men den som ferierer får se.
Hjemmekontoret går som vanlig og etterpå i dag fikk kona og jeg tapetsert ferdig den lille paviljongen vår. Det ble mye penere med litt pynt på veggen der ute. Etterpå ble det en tur ut til Jysk for det er jo alltid noe vi trenger når vi holder på å pusse opp slik. Det ble et par tre ting, ny putekasse, skap med hyller og en benk med skuffer. Det ble faktisk ok, men det er jo ikke helt på plass enda. Når det hele er ferdig får jeg vel knipse et par bilder av hvordan det ble. Dette blir i alle fall et ok sted å være i sommer. Campingvogna kommer også til å bli mye brukt regner jeg med. Ute på Langholmen virker det som om det åpnes litt på servicehuset igjen og det er jo ok. Ellers holder vi oss hjemme og drar ikke noe sted.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: