Travel lørdag

God service fra Mspa.no.
For en tid tilbake sluttet ozonpumpa i spabadet å virke. Da jeg tok kontakt med dem ang. dette var servicen helt topp. Ordrenummer viste at jeg hadde full garanti enda. De skulle sende ny hovedenhet til badet mitt og den kom i går kveld, bare noen få dager etter jeg kontaktet dem. Tidlig i dag gikk jeg ut for å begynne på jobben og tenkte at dette kom til å ta litt tid, men 45min senere var alt på plass og badet pumpet opp igjen. Nå fylles det med vann og da kan det bli badetemp i morgen kveld.

Siden jeg begynte tidlig så var den jobben avsluttet før klokken var 08:00 og det er jo en grei start på dagen. Jeg har aldri greid å ligge lenge om morgenen. Har jeg fri så må jeg tidlig opp for å få noe ut av dagen, men jeg vet jo at andre har helt forskjellig innstilling til slike frimorgener.
Deretter var det å gyve løs på paviljongen vår. Jeg har satt opp gipsplater på veggene for å gjøre det litt lunere der inne og disse skal vi nå tapetsere med en vinyltapet. Ingenting er isolert der ute og vi må ha noe som tåler litt vind og vær. Utover formiddagen lettet været og solen tittet frem, men skyene samlet seg på himmelen og det ser ut som om værmeldinga skal få rett i dag. Regn i kveld og natt.

Tapet og gardiner kommer på plass. Lister gjenstår.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: