Så kom regnet

Penværet har vart noen dager og det har vært godt med skikkelig sommer. I dag derimot var det fuktig ute og det har nok vært bløtt i natt, men nå startet det å regne. Bakken er tørr så litt regn gjør godt både for skog og åker.

Hjemmekontoret fortsetter som vanlig og i dag skal jeg holde kurs igjen via Teams. Slike tjenester fungerer utmerket og det ser ut som om en slik arbeidsform kan bli mer vanlig fremover. I avisene leste jeg at Telenor sier at deres medarbeidere kan velge å ha fast hjemmekontor fremover. Våre vanlige arbeidsmetoder kan nok skifte mye fremover og det er som kanskje enkelte fremover at vi aldri kommer tilbake til tiden før pandemien slo til. For min del spiller det med hjemmekontor ingen rolle da jeg blir pensjonist om noen få måneder. Det var ikke på denne måten jeg hadde planlagt mitt siste arbeidsår som yrkesaktiv. Planen var at jeg skulle ut på veien en siste gang for å hilse på kunder og holde mine vanlige kurs og tips&triks-sesjoner, men slik ble det altså ikke.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: