Ny arbeidsuke

Så er man på jobb igjen – hjemme. Jeg er i den heldige gruppa som virkelig kan jobbe hjemmefra, alle er ikke så heldige dessverre. Nå var det ikke slik jeg hadde tenkt meg avslutningen på min arbeidskarriere, men det er bare å forholde seg til situasjonen slik den har blitt.
Selvom jeg normalt har lang reisevei til kontoret i Oslo så savner man kollegaer og kontoret allikevel. Nå er vi flinke til å benytte Teams i jobben så vi kan ha kontakt så ofte vi ønsker, men det å treffes fysisk er nok bedre i det lange løp. Vel, det er bare å innrette seg etter informasjonen og reglene som kommer, ikke noe vits i å leke virolog når man ikke har peiling på det faget:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: