Bildespill fra Norge

An evening at the Castle

I dag har jeg laget en liten video på Youtube hvor jeg samlet en del stillbilder fra Norge, de fleste tatt i 2015. Nå på helgedagene sitter jeg og blar gjennom gamle bilder på maskinen min og jeg startet tilfeldig med 2015. I alt har jeg litt over 400.000 bilder som er systematisert i basen min, så det er jo litt å bla i. Det er også mye historie i dette for det blir på en måte en historisk reise tilbake i tid for min del.

Her er filmen:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: