Blomster er vakre

De siste kveldene har jeg sittet og bladd igjennom gamle bilder og funnet en del blomsterbilder jeg har tatt opp gjennom årene. Det har aldri vært noe hovedmotiv for meg, men jeg liker å ta bilder av natur og blomster når det passer seg slik. Her er et knippe bilder av noen fine blomster.

Spring is here, Flowers keep coming up.
From a local park in Halden.
Bees are busy.
I borrowed a Canon 400mm 5.6
I was out walking and saw these flowers with lots of bees on.
Jeg tester ut 60mm Canon macrolinse.
Bilder av blomster tatt hjemme i solveggen. Krokusen var tidlig på i år.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: