Hengebuksvin fra Siam

I disse hjemmesittetider er det jo viktig å ha et treningsprogram har jeg lest i avisene så derfor tenkte jeg å utvikle mitt eget opplegg.

Å gå på et treningssenter, enten det nå heter Sprett eller Hopp er jo ikke tillatt for tiden, men er ellers lite aktuelt for meg. Det koster tusenlapper i året og noe som er enda dyrere er treningstøyet. Du må jo se ut når du skal på et slikt sted. Mote er riktig her. Du kan ikke komme dit seende ut som et hengebuksvin fra Siam, med slitt t-trøye og en dvaskete treningsbukse. Her gjelder moteregler ihvertfall hvis man skal dømme etter reklame og enkelte man ser drar til slike steder. Kroppen skal jo også se bra ut, så nei dette er ikke noe for en sliten gammel bestefar.

Derfor har jeg utviklet mitt eget program som kan utføres i hjemmets lune rede uten at noen rynker på nesa av deg, bortsett fra kona da kanskje.

Følgende kan gjøres:
1.Innendørs jogging huset rundt. Vi har åpen løsning gjennom hele huset og jeg kan «lett» løpe en maraton her om jeg gidder. Det beste hadde vært å benytte piggsko, men jeg tror kona legger ned veto der. Gulv med komfortvarme innebygget egner seg kanskje ikke helt til slikt fottøy, men du holder jo lettere farta i svingene da.

2. Kulestøt med melposer, Bra for å bygge opp spenst i armer og overkropp. Litt melsøl må man kanskje regne med, men hva så? Melposene kan kanskje byttes ut med vannfyllte ballonger, men de gir ikke like mye motstand i kastet som en 5 kilos melpose.

3. Innendørs sleggekast etter Emanuel Desperadosmetoden er også ok, men kan lett komme til å sette merker i vegger osv. Kanskje ikke den helt beste metoden, men jeg får igjen høre med kona.

4. 11 meter sprintløp. Fra utgansdøra gjennom gangen og inn i stua er det er rett strekning på 11m og den kan godt benyttes. Her hadde det igjen vært en veldig fordel med fottøy som tar tak.

5 Sist, men ikke minst viktig; fingergymnastikk. Sette seg rolig ned i stolen og la fingrene øve seg på fjernkontrollen. Det dukker så ofte opp reklame på en eller annen kanal at det bare er å skifte til en annen.

God trening!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: