Hjemmekontor

Av og til er det helt ok med hjemmekontor, men nå som det ser ut til at det kan bli slik i flere uker og til og med måneder så blir situasjonen en helt annen. Jeg er heldig da jeg kan bevege meg ut litt og gå en tur i skogen og for deretter å jobbe senere på dagen. Mobilen har man alltid slik at når en kunde ringer så er man tilgjengelig. For tiden er jo omtrent alle bibliotek stengt og vi merker det på tilgangen hos oss, men alt er i full drift og vi er så langt ikke påvirket av dette i det hele tatt. Databasene må gå døgnet rundt og det er mange som nå bruker nettsidene til biblioteket. Veldig mange på bibliotekene kan også sitte hjemme for å vedlikeholde basen om det skulle være ønskelig. Det fysiske utlånet i skranken er for tiden borte og det vil nok enda gå noen uker før bibliotekene er i vanlig drift igjen.

Hjemmekontor hver dag blir litt merkelig kjenner jeg. Det sosiale fra jobben er borte og det er bare å sitte her og trykke på taster. Vi benytter Teams i firmaet så jeg har jo daglig kontakt og møter der. Siden jeg fortsatt er i jobb en stund til dette året så er det rart å sitte så mye hjemme alene med jobben. I det øyeblikket jeg blir pensjonist vil situasjonen bli en helt annen. Da er jobben over og innstillingen blir en helt annen. Jeg ser virkelig frem til den datoen da jeg ikke lenger er i jobb. Yrkesvalget mitt ble noen helt annet enn planlagt i yngre dager, men jeg har aldri angret og jobben er allsidig og interessant. I over 30 år har jeg reist på kryss og tvers i eget land samt mange andre steder i verden også.

Hobbyen min har alltid vært foto/film og det blir også det som blir den store tidstyven i pensjonstilværelsen. Da kan jeg ha tid til å fotografere. I jobben har alltid kameraet vært med og mange fine motiv har blitt fanget gjennom årene, men jeg hadde aldri tid til å sette av tid til foto. Jobben var årsaken til at jeg var på stedet.

De seneste årene har også film tatt mere av min tid og det har vært gøy å få seg et Black Magic Pocket 4K kamera. Man oppdager fort at det blir en helt annen måte å filme på enn bare å bruke det vanlige kameraet som også tar meget god film. Lydopptak hører også med til det faget der og en Zoom F6 med 2 stk. Røde NTG4+ er også anskaffet. De gir god lyd og er mer enn bra nok for mitt bruk.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: