Fredag 3. Jan 2020

Luftig ute i dag.
Klokka hadde blitt 04:15 og jeg åpnet døren hjemme for å starte vandringen ned til stasjonen. Umiddelbart fløy det en takknemlig tanke gjennom hodet mitt og det var at jeg ikke var på båttur til Danmark eller til Kiel. Det blåste!
Vinden koste seg sikkert med å ruske opp i saker og ting for jeg hørte hele tiden lyder fra gjenstander som strittet imot å bli flyttet på slik midt på natta, men mange av dem måtte gi opp. Da jeg kom meg gjennom øvre del av festningen og ut på Slyngstien kjente jeg virkelig vindtrykket som slo mot meg. Det regnet ikke, men en del fukt var det og det ble til dråper som kom fort imot meg. Jeg måtte faktisk bøye meg mot vinden når jeg gikk for den hadde lyst til å skyve meg hjem igjen:-)
Nå sitter jeg på toget til Oslo og det er ikke mange sjelene som har funnet det nyttig å dra inn til den bomstengte byen en fredag sånn helt på starten av et nytt år.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: