MORGEN

Alarmen våkner langsomt til liv samtidig med meg. Den er bare 04:00. På tide å stå opp.
Ute er det fortsatt varmegrader oppdager jeg. Morgenritualet er å slå av alarmen for deretter å åpne døra for å se på været. Da alarmen var ny hendte det jo at man glemte skallsikringen på morgenen og da hylte høyttaleren på veggen opp med: innbruddsalarm. Pleier å huske det nå:-)
Det var fuktig i dag, men ikke noe regn heldigvis. 04:40 ruslet jeg ut døra og 35 min senere stod jeg på jernbanestasjonen i Halden. Det er akkurat litt over 3km å gå gjennom Fredriksten festning. Deilig morgentur så lenge det ikke regner. Nå sitter jeg på toget innover til Oslo og kjører akkurat inn til Moss. I dag er det ikke mange reisende, tydelig at jula nærmer seg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: