Tomt glass – fullt glass

Fullt glass
Tomt glass

I varmen er det viktig å få inn nok væske heter det og jeg drikker alltid mye vann her nede, men man må også smake på det nasjonale brygget Efes.

Jeg er ikke noen øldrikker, men akkurat her nede i varmen smaker det godt med slik drikke også. Likevel det viktigste er å få i seg nok vann og det blir minimum 3 liter om dagen. For mange år siden i Tyrkia «lærte» jeg en ny måte å drikke vann på. Veldig ofte bælmer vi innpå når vi føler mangelen på vann og det er visst ikke så lurt. Her nede passet man på å fukte munnen veldig ofte i stedet for de store slurkene og det fungerer utmerket. Jeg merker godt at man føler seg bedre ved stadig å ta en minislurk når man er ute og går eller bare sitter i ro. Så moralen blir å aldri gå et eneste sted uten en liten flaske med vann.

Verdens beste drikk!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: