Gardermoen

Det er august, det er ferie og da hender det at vi tar en tur innom Gardermoen. I dag går turen til Izmir med Solfaktor.no og målet er som vanlig Kusadasi. «Vårt» hotell – AliBabam Hotell har blitt oppført i deres guide som reisemål i Kusadasi og vi slo til. Prisen var helt fornuftig og i samme område som vi normalt greier å skaffe til veie selv. Det pussige er at hotellet er merket som 5 stjerner hos Solfaktor. Stakkars nordmenn som kommer til det hotellet og tror det er 5 stjerner. Det er muligens 2 stjerner, men vi elsker hotellet og har besøkt det nesten 30 ganger gjennom de siste 12 årene.

Nå er det tid for litt mat her på Gardermoen før turen går sydover til Izmir og videre til Kusadasi.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: