Kategorier
Dagbok

Hyggelig tur til Samos

Det ble en uke med ferie til Hellas og Tyrkia nå i mai. Først dro vi til Samos og deretter ble det ferge over til Kusadasi i Tyrkia. I Pythagorion hadde vi leid oss in på Zephyros, som er et enkelt leilighetshotell med topp service. Rommene var lyse og fine, så dette er et sted vi vil dra tilbake til.

Av Jens-Chr

66 år og dagpendler. Reiser mye i jobben og har alltid med meg kamera for å ta bilder. Til daglig jobber jeg i Axiell Norge (tidl. Bibliotekenes IT-senter AS) i Oslo og steller der med biblioteksystemet Quria og Mikromarc og webportalen Arena.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s