Nye skap i hobbykjelleren

Stine ville ha noen ny skap i hobbykjelleren og da kjøpte vi rett og slett IKEA-innredning. Skuffer og skjulte skuffer blir helt topp og det tåler også en del mer enn vanlig skap. Dette blir nok bra. Noe senere kommer det også overskap som på et vanlig kjøkken.

Etterhvert som jeg holdt på med skapene satte jeg på det meste av delene siden jeg visste hvor skuffene skulle være. I stedet for å ta alle skinnene til slutt ble de satt på før skapet ble satt sammen. Effektivt og greit. Sparte faktisk en del tid på skapene på denne måten.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: