Kategorier
Blog

Nytt og spennende fra Adobe

Nå skal også Photoshop komme for iPad og det kan bli en stor suksess for dem. Jeg benytter LR på iPad i dag i tillegg til vanlig LR på hjemmemaskinen. Versjonen på iPad fungeret utmerket og med pennen som kan kjøpes til iPad synes jeg det er en fin kombinasjon som det er lett å redigere meg. Alt jeg gjør ute på reise ligger ferdig redigert på hjemmemaskinen også. Grei løsning.

Her er mer fra MacWorld om Photoshop på iPad.

Av Jens-Chr

66 år og dagpendler. Reiser mye i jobben og har alltid med meg kamera for å ta bilder. Til daglig jobber jeg i Axiell Norge (tidl. Bibliotekenes IT-senter AS) i Oslo og steller der med biblioteksystemet Quria og Mikromarc og webportalen Arena.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s