Stille uke

Påska er over for lengst og overskriften har ikke noe med den å gjøre. Nå har det vært min tur til å ha en stille uke hjemme for å pleie en lei hoste som har satt seg grundig fast i brystet. Det har ikke skjedd ofte i livet at jeg er sykmeldt, men nå har det blitt en uke hjemme for å ha mulighet til å komme seg igjen. Det har vært en stille uke. Når man er vant til at ting skjer hele tiden så er det faktisk veldig uvant å bare sitte i en stole og lytte til surkling i brystet, men heldigvis går ting rette veien og til uka er det mest sannsynlig jobb igjen.

Kolås eft. Halden

Rørlegger Kolås i Halden har vært en grei leverandør av baderomsmøbler og utstyr og denne uka var de også her for å montere det nye badet vårt. Det ble pent. Rask og god service 🙂

Mat må man ha

Nå er kona pensjonist så det har vært greit at hun har dratt ut for å handle denne uka, men jeg ble med bort til butikken i Tistedal en formiddag. Hun handlet og jeg tok noen bilder av livet i elva som renner inn i kraftstasjonen her.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: