Kategorier
Dagbok

Mønster

flic.kr/p/H6MdAw

Fin farge og flott mønster. Dette er ny lyddemping i Parksalen på Scandic Park Hotell i Sandefjord. Lydnivået i salen var faktisk meget bra i forhold til en del andre hotell jeg har besøkt. Her kunne man spise middag og likevel snakke med folk rundt bordet uten å skrike.

Av Jens-Chr

66 år og dagpendler. Reiser mye i jobben og har alltid med meg kamera for å ta bilder. Til daglig jobber jeg i Axiell Norge (tidl. Bibliotekenes IT-senter AS) i Oslo og steller der med biblioteksystemet Quria og Mikromarc og webportalen Arena.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s