Kveld i Nesbyen

Jeg har ikke vært så aktiv i det siste, men må vel ta meg litt sammen nå. Forleden dag var jeg en tur i Nesbyen og der begynte det å bli riktig vinter. Snø og litt kulde. Det er trivelig. Den vinteren vi har her sørpå er ofte bare slaps og isete veier.

Nesbyen er visst et sted som er «befolket» hele året. Jeg bodde på Thoen Hotel og eieren der kunne fortelle om travle dager det meste av året. Her var det turister og arrangement stup i ett og det var ikke noen særlige rolige perioder forstod jeg. Nå nærmet det seg tiden for julebord og da ble det skikkelig høysesong her. Hotellet var hyggelig og det var topp service der. Litt gammel og slitt hotell, men her var det atmosfære i veggene. Stedet anbefales hvis du skal overnatte på vei opp Hallingdal.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: