JPEGmini Pro

Jeg har akkkurat anskaffet dette programmet og er meget fornøyd. Normalt fotograferer jeg kun at i RAW, men man trenger jo å konvertere til jpg for å laste opp til nett og sosiale tjenester. Skal man ha litt kvalitet på bildene blir det fort mange Mb på hvert bilde. Dette programmet krymper bildene ganske mye uten at du ser forskjell.

JPEGmini heter programmet og du kan også laste ned en gratis testversjon hvor du kan endre på 200 bilder. Programmet finnes både som frittstående, plugin til Lightroom og til Photoshop. Raskt og enkelt i bruk. Slik ser den frittstående versjonen ut og etter bare å ha dratt noen foldere med bilder jeg har sendt til Flickr så har jeg spart nesten 7 GB på en av mine lokale disker.

jpegmini-pro.jpg

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: