Toget til Oslo – en lørdag

På vei til Oslo
Og det på en lørdag. Jeg fikk en SMS fra Japanphoto om at blitsen min hadde ankommet og siden jeg har månedsbillett med toget er det jo greit å svippe frem og tilbake. For et par uker siden kjøpte jeg en Nissin med en trådløsenhet til og det fungerer utmerket. Prisen er også helt topp, 2600 for et sett. Nye hovedblitser kan man få kjøpt for 1980,- pr. stk og den trådløse enheten kan styre 3 blitser. Da er det ikke noe vits i å investere i dyre løsninger da Nissin de siste årene har fått et veldig godt rykte på seg. Mine første 14 dager med hovedsettet har i hvert fall ikke gitt meg noen problem.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: