Scanning av gamle bilder

Av og til plukker jeg frem en bunke med gamle dias og scanner noen. Jeg har noen tusen så jobben vil nok gå over flere år. Som scannerprogram benytter jeg Vuescan som er ett av de bedre på markedet. Man kan kjøpe program til mange tusen, men dette her er meget billig og har scoret veldig bra på mange tester. Programmet som følger med scanneren er som regel ikke noe særlig bra. Selv merket jeg stor forskjell på bildene da jeg gikk over til Vuescan for mange år siden og det programmet har fulgt meg på flere scannere. Programmet oppdateres regelmessig.

I dag er det bilder fra Danmark jeg har funnet frem og på 80-tallet var kona og jeg ofte på et sted som het Vorsaa Kro rett syd for Fredrikshavn. Jeg gikk inn på nettet for å sjekke opp kroen og det viste seg at den brant ned lørdag 26. august 2006. Det var trist å høre. Vi besøkte stedet flere ganger og synes det var et meget hyggelig sted å tilbringe en weekend.

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: