Kategorier
Dagbok

Min første e-bok

Så har jeg prøvd meg på Amazon for å lage en e-bok og det var lettere enn trodd. Noe papirarbeid til å starte med, men så var jeg i gang. Jeg har bare lagt ut en bok med noen bilder fra bilskroten i Båstnäs. Det kommer flere bøker etterhvert, men dette er nytt og spennende. Skal prøve å lage noen bildebøker fra forskjellige fylker i Norge.

Her er første boka: Bilskroten

Av Jens-Chr

66 år og dagpendler. Reiser mye i jobben og har alltid med meg kamera for å ta bilder. Til daglig jobber jeg i Axiell Norge (tidl. Bibliotekenes IT-senter AS) i Oslo og steller der med biblioteksystemet Quria og Mikromarc og webportalen Arena.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s