Helg

Jeg har hatt hjemmekontor et par dager og det har blitt til kontorjobb på natta. Deilig å kunne sitte stille og rolig i egen stue og samtidig være pålogget jobben. Jeg oversetter  litt ny programvare samt at jeg forbereder meg til foredragene jeg skal ha i Stockholm i november. Dagtid har jeg puslet litt på huset og siden telefonen er oppfunnet for lengst så kan jeg ha kontakt med mine kunder og medarbeidere uansett hvor jeg er. Når kveldsmørket senker seg kan jeg i fred og ro «date» min datamaskin og få unna det arbeidet jeg må gjøre for jobben.

Normalt pendler jeg daglig mellom Halden og Oslo når jeg ikke er ute på kundebesøk og det har blitt noen togturer dette året. Overgangen fra ukependling til dagpendling har gått mye bedre enn jeg trodde på forhånd og angrer derfor ikke på at leiligheten i Oslo ble sagt opp.

 

Misunnelse
Misunnelse er normalt noe negativt, men man kan også ha en positiv misunnelse. I nærmeste fremtid skal godt bekjente av meg på en tur til en øy langt borte som heter Cuba. Det er en tur jeg er «misunnelig» på. I mange år har jeg sett bilder og film fra denne øya og det er ikke av politiske grunner jeg vil dra dit, men hele øya og folket virker bare så fristende. For en stund siden så jeg et program om togturer og ett av disse programmene var lagt til Cuba og deres togturer. Det så veldig fristende ut. Kanskje det blir mulig med en tur dit en gang i fremtiden?

Været
Vinden fra de to siste dagene har lagt seg og været utenfor er utrolig bra til å være 1. okt. I dag tidlig slo jeg meg til på trappa og leste HA som kommer veldig tidlig om morgenen. Det betyr at alle nyhetene er fra i går og jeg har allerede lest dem på nettet, men pytt, bare å sitte på trappa er ikke så dumt det heller. Trappekaffe er uttrykk en kjenning av meg benytter seg av stadig og det er ikke så dumt:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: