Morgen

Ferien var over i helga og jeg er igjen på vei til jobb i Oslo denne uka. Toget går som vanlig ut fra Halden 06:01 og jeg blir litt lullet i søvn på vei innover. Dagpendling har gått mye bedre enn jeg hadde trodd på forhånd, for 28 år med ukependling bidrar jo til å gi meg en mønster for dagliglivet. Jeg angrer ikke i det hele tatt at jeg sa opp leiligheten i Oslo og nå bruker nesten 6 timer hver dag på min reise tur/retur Oslo. Om morgenen kan jeg sove litt innover og på ettermiddagen kan jeg jobbe på vei hjem.

Om morgenen prøver jeg å spasere fra Sommero til stasjonen via Fredriksten Festning og det er deilig å starte dagen på den måten. Ute er det stille og rolig, nesten ikke en bil eller et menneske å se når jeg rusler hjemmefra rett over 05:00.

Nå er klokken 06:00 og toget skal straks forlate Halden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: