Kategorier
Dagbok

Dryppende kveld i Førde

Så er jeg her igjen og sitter på hotellrømmet og hører det dryppe på takvinduene på rommet mitt. Jeg har akkurat det samme rommet som forrige gang og det et meget bra rom. Utsikten over sentrum er fin og jeg ser rett ned på elva hvor isklumpene farer avsted i strømmen.

Tidligere i kveld før middag, gikk jeg en tur rundt i byen og stanset opp på broa for å se på isstrømmen som fløt avgårde under meg. Fasinerende med slike naturkrefter. Da var det opphold og ganske varmt faktisk, det var hele 4 grader ute da. Nå sprutregner det igjen, akkurat som sist jeg var her i desember -15.

På veien hit måt jeg ta ferge fra Fodnes og denne gangen mistet jeg fergen med hele 15 sekunder tror jeg. I det jeg kjørte inn på plassen smekket lemmen igjen bak og ferga gled ut fra kai. Heldigvis går båtene hele tiden så det var ikke lenge å vente på neste.

Av Jens-Chr

66 år og dagpendler. Reiser mye i jobben og har alltid med meg kamera for å ta bilder. Til daglig jobber jeg i Axiell Norge (tidl. Bibliotekenes IT-senter AS) i Oslo og steller der med biblioteksystemet Quria og Mikromarc og webportalen Arena.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s