Leiligheten

En æra går mot sin slutt.
I vel 28 år har jeg pendlet til Oslo og en liten leilighet jeg har hatt her inne rett nedenfor Carl Berners plass, men nå er det slutt. Fra nyttår blir det pendling fra Halden til Oslo de dagene jeg trenger å være på kontoret mens resten av tiden er jeg jo på reise et eller annet sted rundt i Skandinavia. En ønskedrøm er jo at Rygge flyplass kunne ha vært benyttet til å reise fra, men nå må man som regel helt til Gardermoen.

Å pakke er ikke så lett. Jeg har ikke trening i å pakke heller så ting tar tid. Egentlig er det helt utrolig hva man har greid å samle på en 44kvm stor leilighet gjennom så mange år. Pappesker står nå stablet overalt her og søppelsekker fylles langsomt opp med saker som skal få sitt siste hvilested på fyllinga. Hovedflyttelasset kommer jeg til å kjøre rett før jul og da blir det noen dager igjen til å klargjøre leiligheten før nøklene leveres. Det kommer nok til å bli en rar dag. Plutselig skal jeg hjem med toget om dagen istedet for å rusle ned til krypinnet her.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: