Kveld i Førde

Kurset er akkurat ferdig og jeg skal tilbringe noen timer i bilen på vei hjem over fjellet. Kurset ble holdt på fylkesbiblioteket for Sogn og Fjordane og det ligger i Førde. De hadde et moderne og fint kursrom tilgjengelig for oss. Da jeg var ferdig med kurset 16:00 var det allerede ganske mørkt ute og bildet fra parkeingsplassen gir et inntrykk av det.

Turen over fjellet gikk ok, men enkelte steder var det ganske glatt. Trafikken gikk for det meste ok, men enkelte kjørte som om det skulle være sommerføre og foretok en del merkelig forbikjøringer. Et par trailere ante ikke hva avstand til trafikken foran innebar og lå så kloss på at det ikke var mulig å se skiltet deres. Da hadde jeg også tett trafikk foran meg så jeg stoppet like godt i en busslomme for å slippe frem traileren som deretter la seg kloss opp i bilen foran . Skremmende kjøring.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: