Torsdag 19.11.15

Lettere vær i dag.
Skyene har stor fart ser jeg, her jeg sitter på kontoret og tester programvare som vi snart skal ut med ny oppgradering av. Mens man venter på at ting skal gå seg ferdig trekkes blikket ut av vinduet. Egentlig lurer man på hvor gal verden har blitt; terrorangrep, drap, bomber, trusler og ungdom som er så dumme at de skal ha gøy med skolen sin ved å skremme dem med et angrep.

Egentlig blir man satt ut av det hele,  men man må egentlig bare gå videre med sitt daglige liv. Det blir mange store ord i aviser og kronikker. «Alle» skal prøve å forklare alt. Ondskap kan vel vanskelig forklares i det hele tatt.

Det har blitt torsdag og uka er i ferd med å gå mot slutt. Helgen skal tilbringes i kjelleren hjemme med å legge ferdig gulvet slik at elektrikeren kan komme til uka og koble det hele sammen.

Her inne i Oslo pakker jeg for fullt og det blir litt rart å flytte fra hybelleiligheten etter 28 år i Oslo. Hver dag vasker jeg og pakker samt kaster alt som ikke lenger kan gjøre noe nytte for meg eller andre. På så mange år er det ganske utrolig hva man klarer å samle. Så skal man huske på å si opp tv, internett, strøm, abonnement osv. Listen blir faktisk lenger enn jeg hadde trodd på forhånd. Jeg ser virkelig frem til å flytte hjem igjen etter så mange års fravær fra Halden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: