Kategorier
Dagbok

Tyrkiaferie

Så er vi 14 dager i Tyrkia igjen og holder egentlig til i Kusadasi som vanlig, men det blir litt turer rundt omkring også. Siste helg dro vi ned til Ölüdeniz og på veien stoppet vi i Gökova, Akyaka og Akbük. Det ble en veldig flott tur. Mange flere innlegg og bilder kommer når jeg er vel hjemme igjen og har fått gjennomgått bildene.

Ölüdeniz
Ölüdeniz

Av Jens-Chr

66 år og dagpendler. Reiser mye i jobben og har alltid med meg kamera for å ta bilder. Til daglig jobber jeg i Axiell Norge (tidl. Bibliotekenes IT-senter AS) i Oslo og steller der med biblioteksystemet Quria og Mikromarc og webportalen Arena.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s