Kategorier
Blog Foto Kundebesøk

Kirkenes sentrum

Jeg er tilbake i Kirkenes igjen og skal være her noen dager. Nå så sent i mai er det midnattsol og jeg håper det klarner opp slik at jeg kan få den med meg, Det er et par år siden jeg sist så sola midt på natta.

Jeg er i Kirkenes i forbindelse med kurs for biblioteket
Jeg er i Kirkenes i forbindelse med kurs for biblioteket

Av Jens-Chr

66 år og dagpendler. Reiser mye i jobben og har alltid med meg kamera for å ta bilder. Til daglig jobber jeg i Axiell Norge (tidl. Bibliotekenes IT-senter AS) i Oslo og steller der med biblioteksystemet Quria og Mikromarc og webportalen Arena.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s