Søndag

Det er kveld igjen og jeg er tilbake på ukependlerleiligheten her i Oslo for n’te gang. 26 år har gått på denne måten og det begynner heldigvis å nærme seg slutten. Aldersgrensen for pensjon blinker i horisonten og kommer raskt nærmere.

SashimiTvers over gata for meg har det kommet en ny Sushirestaurant det siste året og den har fått god omtale og leverer meget god mat. I kveld ble det en Sashimirett som smakte utmerket som vanlig. Restauranten heter Royal Sushi og ligger i Trondheimsveien.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: