Tett servant

2014-07-24 09.42.51Vasken på jobben har i det siste blitt mindre samarbeidsvillig og vil ikke så lett gi slipp på vannet. I dag tidlig da jeg kom på jobben var det helt stopp etter at jeg vasket hendene og da var det bare å gyve løs på problemet. Vannlåsen ble demontert og jeg kunne se at den var helt tett så jeg regnet med at dette ble en lett match, men den gang ei. Etter montering av vannlås så helte jeg vann i vasken og det stod der like godt. Ved ny testing med vannlås på og videre rør frakoblet så sprutet vannet rett ned i bøtta. Låsen er dermed helt ok og problemet ligger i det tynne røret som går ned i gulvet. Da følte jeg at det var på tide å skrive et notat til vaktmesteren i stedet. Her må det stakebånd eller Plumbo til tror jeg.
2014-07-24 08.21.35

2014-07-24 08.21.42

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: