Før og etter

Før og etter!
Normalt liker jeg ikke å endre på bildene jeg tar. Det eneste jeg vanligvis gjør er å “fremkalle” dem i raw-konverteren og legge til uskarphetsmaske(unsharp mask) og eventuelt kontrast da rawbilder kan være litt flate i uttrykket sitt. Da synes jeg resultatet blir tilnærmet lik virkeligheten. Imidlertid er det en stor trend på sosiale medier til å skulle prosessere ihjel bildene. Lag på lag med effekter legges på og for dem som liker det er det jo helt topp, bare jeg kan slippe. Her tok jeg imidlertid et bilde fra Bankegata i går og lekte meg litt med det. Ny frisk himmel over Halden samt et lag som skal gjøre det hele litt mer mystisk kan sikkert bli ok, men du vil nok ikke få se mange av det slaget fra meg. Det som derimot kan være ok er å gjøre om bilder til “kunst”, hva nå kunst er da? Da kan man godt leke seg og lage nye uttrykk. Kunst definerer man selv heldigvis.
Ha en God Påske.

20140416-IMG_9491-2 Jeg ruslet ern tur på bakbanken

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: