OL

Så er tiden her igjen og nasjonen er litt på styr når det nå skal være noe som kalles sport, vintersport og som blir arrangert i subtropisk område i en by som heter Sotsji. De siste åra har interessen for sport forsvunnet totalt og selv vintersport som jeg tidligere elsket har mistet all sin tiltrekning på meg. Hva som er grunnen er det nok ikke lett å vite, men alt styret rundt sport med mektige organisasjoner, doping og reklamehysteri har nok bidratt mye. Sport er ikke lenger idrett, men ren forretning.

Jeg har flaks og er utenlands en del av perioden

OL har et budsjett som virker totalt sykt og jeg tror ikke innvesteringene lønner seg, heller ikke med tanke på såkalt etterbruk. Ved de siste lekene har kostnadene eskalert noe helt utrolig og at Norge på nytt vil søke virker på meg ganske pussig.  Arrangørlandene bruker enorme summer på dette, så for deres skyld håper jeg virkelig de kan få noe igjen og at det ikke bare blir utgifter og tomme areaner senere.

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: