Kveld i Trondheim

Bildene er fra januar 2010 så de er ikke helt nye. Jeg var noen dager i Trondheim og på kveldene blir det ofte til at jeg går en tur ut med kameraet. Uansett er det alltid noe å ta bilder av. Kvelder på hotell er ikke mye å skryte av og når man ofte er over 100 døgn pr. år i et hotellrom så blir man litt avslappet i forhold til det. Da er det greit med en hobby som foto for et kamera kan man ta med seg nesten overalt.Uteservering

Jeg røker ikke selv, men ser jo ofte at folk sitter ute og fryser seg gjennom mange kveldsstunder fordi man skal trekke litt frisk luft.

Å hutre seg gjennom kalde minutter for å trekke frisk luft tiltrekker visst mange

Ved denne baren var løperen rullet ut og bordene sto ferdig for dem som ønsket seg litt ekstra luft i denne kalde kvelden. Hver sin lyst.

Nå var det ganske kaldt den kvelden og ingen benyttet seg av muligheten mens jeg ruslet i området.Salg

Videre på min vandring så jeg dette vinduet i en butikk som reklamerte for salg. Her var det ikke mye igjen å selge tydligvis. Når selv utstillingsdukkene er trådløse virker det ikke fristende å gå inn for å sjekke, men i mitt tilfelle var det nok ikke aktuelt uansett. Butikken var ikke myntet på min aldersgruppe tror jeg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: