Snørydding i Oslo

Da er det på tide å komme seg ut av innendørsvarmen for å prøve seg på en risikofyllt ekspedisjon mot litt sydligere strøk. De har akkurat måket i gata utenfor her i Oslo ser jeg og som vanlig gjøres det på en måte som Oslo kommune sikkert synes er helt ok, men som bare skaper trøbbel.

Plogene skyver snøen til side opp langs dørene på bilene og vi må spa oss ut for å komme frem.

Er det ikke mulig å skyve snøen mot midten av gata slik et en bil som kommer bak kan samle den opp og ta den bort? Det er mulig at andre land(hvor jeg ser dette i stadig bruk) betaler en eller annen som har har patent på den snøryddemetoden og at Oslo, som så mange andre byer her i landet ikke ser seg i stand til å betale for å benytte patentet?  🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: