Stopp i Tromsø

Da sitter jeg her i Tromsø og venter på flyet til Lakselv. Det har tatt en del tid å komme seg hit i dag siden det var store forsinkelser på Gardermoen. Ved ankomst Tromsø følte jeg behov for litt mat og gikk inn på Picnic her for å bestille mat. Hamburger har jeg ikke spist på lenge og fant ut jeg skulle prøve det igjen. Det må vel sies at BurgerKing og lignende kjeder lever “gourmetkvalitet” i forhold til dette. Hamburgeren hadde en smak så jeg trodde de hadde stekt den i gammel spillolje fra et bilverksted. Helt utrolig at det går an å servere noe så ille som dette. Chipsen var også av en helt ubeskrivelig kvalitet. Ingen crispy smak eller følelse i munnen når man inntok denne antikulinariteten. Problemet mitt er jo at jeg ikke lærer. Slike opplevelser har jeg hatt før og jeg tråkker uti med begge bena enda en gang.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: