Reformatering av en iMac

Det ble en vesentlig økning i hastigheten på min ene iMac da jeg reformaterte hele disken og la inn Maverick fra bunnen av. Den har surret litt over 3 år nå og har gjennomgått mange rare installasjoner og tester og virket etterhvert litt alderstynget, men jammen fikk den fart på seg når gammelt rask ble fjernet. Siden jeg bare har originalprogrammer og alle data på eksterne disker var det fort gjort å få den opp å gå igjen. Nå er den tilbake til sin gamle «storhet». Er fornøyd med den nye versjon OS X.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: