Siste dag i Meløy kommune for denne gangen

Tre dager går fort og i ettermiddag er det på tide å dra tilbake til Bodø for å ta flyet sydover igjen. Jeg har hatt fine dager her på Ørnes selvom været kunne ha vært bedre. På tirsdag da jeg kom opp hit var det helt fantastisk, sol og -3. Norsk vintervær på sitt aller beste. Resten av tiden har det bare regnet. I går kveld ble det litt opphold og jeg ruslet ut og gikk en tur nede i marinaen på Ørnes. De holder på å lage til nye flytebrygger og de lå stablet i lange rekker langs havna. Jeg tok med et noen bilder av dem og dere ser ett her slik.

Flytebrygge

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: