Flypriser

Forvirrende priser på flyreiser.
Sitter her på Ørnes hotell og bestiller flyturer til diverse reiser jeg skal gjøre resten av høsten og neste vår. Utrolig hvordan prisene varierer. Fikk akkurat en tur/retur til Trondheim med SAS for vel 700,- mens det lett blir noen tusen for en reise til Bodø (tur/retur). Et par andre Bodøbestillinger endte på litt over 1100(en vei) med Norwegian mens SAS absolutt ville ha 1900 for den samme turen. (omtrent samtidig på en søndag ettermiddag). En rundtur til Lakselv i desember endte fort på ca. 3000 raske. Når man ser slike priser innelands så står det ikke helt i stil til hva kona og jeg kan få på en vanlig flyavgang til Izmir med Lufthansa. Der kommer som regel unna med 1700,- per person.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: