Nordlandstur

Kveld på Ørnes hotell. Må bruke 3G på telefonen for å komme på nett. Hotellets eget nett har nok ikke store båndbredden. 3G virker superfort i forhold. Godt man har abonnement som gjør at man gå på nett via telefonen uten å få ekstra regninger.
Det har vært et fantastisk vær i dag og kjøreturen fra Bodø og hit ned til Ørnes gikk litt i sikksakk innom diverse steder. Det er litt for mange motiv å se her ute ved kysten. Håper egentlig på skikkelig ruskevær en dag selvom havblikk ikke er dumt, men når naturkreftene tar et tak så kan det bli bra bilder da også.Bilde

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: