Travle dager

Bruker møte 2013 på Gardermoen

Torsdag og fredag denne uka har det vært arrangert brukermøte for bibliotek som benytter systemet Mikromarc fra Bibliotekenes IT-Senter AS og ca. 300 var samlet på Clarion Gardermoen Airport hotell. Jeg jobber jo i firmaet og hadde en aktiv del med å holde 7 foredrag om tips & triks i systemet. Samlingene var smekk fulle og det var moro å se interessen for slike sesjoner. Tydelig at det er populært. Ellers hadde vi flere bra eksterne foredragsholdere, blant annet Torill Stokkan som har skrevet bok om tante Karen som stod bak Edvard Munch gjennom det meste av livet. Boka er flott og foredraget meget godt.Bruker møte 2013 på Gardermoen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: