Finland

Så er jeg tilbake i Finland for noen dager og skal reise rundt med folk fra kontoret vårt i Helsinki. Gleder meg til det og denne gangen skal vi besøke to nye byer som jeg tidligere ikke har vært i.
Fotomessig reiser jeg lett denne gangen; Canon EOS M med en 30mm 1.4 og en Canon 600EX-RT har blitt med. Resten av husa etterlot jeg hjemme. På datasiden har det også blitt en kraftig reduksjon. En ny MacBook Air fikk bli med. Jeg er meget fornøyd med den og den har fått installert Parallels desktop og da har jeg det beste fra to verdener på den samme maskinen. Mye minne, i7-prosessor og kun SSD-disk gjør også sitt. At den i tillegg har mange timers drift på batteri er også helt ok.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: