Hotellfrokost og bussreiser

Det er morgen og frokost på hotellet. I går kveld kom det igjen en turistbuss med japanske turister. Forrige uke var det også slik og klok av «skade» ruslet jeg da meget tidlig ned til frokost for å få plass. Da jeg kom ned før 7 i dag tidlig var frokostsalen omtrent full allerede, men jeg fant plass. At hotellet har mange gjester er bare topp og gjør jo sitt til at de kan drive, men bussturisme skjønner jeg meg dessverre ikke helt på. Sent inn på hotellet, ned til frokost før 7 og deretter ut i bussen for å tråkle seg videre langs norsk asfalt. Mulig at det er en ok måte å ferie på, men siden jeg aldri har vært med på det selv, nettopp pga motviljen mot en slik form er det vanskelig å forstå feriegleden ved slikt stress.

2 kommentarer

 1. Ja, det er en spesiell måte å feriere på, og de ønsker sikkert å se mest mulig i ferien sin.
  Det er jo synd hvis tidspresset skal gå på bekostning av at man ikke får se severdighetene godt nok, at det bare blir stress og jag.
  Vil ikke kalle det ferie jeg da.
  Ha en fin dag i Ål, som jeg synes er en hyggelig plass.

  Liker

  1. Hei.
   For alt jeg vet kan det være en flott ferieform, men har aldri prøvd selv. Når kona og jeg reiser rundt blir det på egen hånd i det tempoet vi ønsker der og da. For meg virker bussferie litt som en saueflokk med gjeter, men det kan godt være at det er fullstendig galt 🙂

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: