Fotball

Fotball!
Mitt forhold til fotball er ikke nært og jeg har ikke peil i det hele tatt. Jeg aner ikke engang hva som er fram eller bak på en slik sportsinnretning. Drillo har jeg hørt om og når jeg leser avisene nå så fremstilles han på mitt nivå når det gjelder kunnskap om fotball. Det er visst blant annet Sveits som har skylda for det, hva nå enn de skulle ha med ham å gjøre? Han burde ta sine wellingtons å gå, er gjennomgangstonen blant disse superekspertene som skriver i tabloide vendinger med store fete typer. Landslaget trenger ny trener har jeg greid å tolke dette til. Ved å skumme enkelte avisartikler burde det jo være enkleste sak i dette landet å finne en ny trener. Journalistene som slakter ham vet hvordan alle ting bør og skal gjøres. Gi en av dem en sjanse så er Norge i VM-finalen neste gang og det sikkert ikke lenge før vi vinner det hele. Drillo er jo helt bak mål mener enkelte, men sist jeg så noen sekunder av en kamp på TV, (fikk ikke skiftet kanal fort nok) så var da han vitterlig på langsiden og ikke bak mål. Så han er kanskje ikke helt bak mål hele tiden?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: