Travle dager

Dette ser ut til igjen å bli en travel høst. Man tror at den man opplevde i fjor ikke kommer igjen, men den gang ei. Så langt er det full kalender bortsett fra en uke i høst. Resten er det reising, kan kanskje bli litt for mye virker det som. Det meste foregår i Norge, men det blir også besøk til våre samarbeidspartnere i Finland i oktober. Jeg stortrives med jobben og liker å reise og det gjør at det blir levelig med et slikt press.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: