Siste ferieuke

Ferien nærmer seg slutten denne sommeren også og jeg har startet på min siste uke før kjøret begynner for alvor igjen. I dag tar jeg toget til Oslo for å sjekke på post på leiligheten, vaske og rydde litt slik at alt er klart kommende helg da jeg drar innover for å starte opp pendlertilværelsen igjen. 25 år har jeg pendlet på denne måten nå – det er lenge, men det er utrolig hva man vender seg til.

2013-08-26 12.23.10Toget benytter jeg ikke ofte, passer sjelden med avganger dit jeg vil, men til Oslo i dag var det greit. Her er lite blikk ut av vinduet i kontorvogna.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: