Lengde

Jeg har akkurat oppdaget at 2.21m ikke er like langt som 2m 
Forklaring? – vel…
Jeg skulle snekre litt til i stuen og hadde igjen en liten takbjelke som skulle monteres ned til kjelleren fra stua. Målene her var 1 1/5″ *6″ og lengden altså 2.21m. Planken blir kjøpt inn med litt godt mål og malt i 5-6 strøk og blir helt topp. Så merkes den opp og skal kappes, da er det at det IKKE morsomme skjer. Jeg rettkapper den ved 2m og ikke 2.21. Det er ikke alltid man er tilstede i «hjerningsøyeblikket» Ny tur til Stangeskovene i dag 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: