Sandmannen

Drivende intens og grufull

I går hørte jeg ferdig boka Sandmannen av Lars Kepler(pseydonym for det svenske forfatterekteparet Alexander Ahndoril og Alexandra Coelho Ahndoril). Det er en bok som fanger din interesse full og helt. Dette var den fjerde boka i serien om kriminaletterforsker Joona Linna og jeg har lest dem alle. Da den første kom ut – Hypnotisøren – så skjønte man at dette var noen utenom det vanlige. Gleder meg til hva som vil komme etter dette fra deres hånd.

Plottet i boka er virkelig utspekulert og man blir fanget fra første side eller første minutt for min del i og med at jeg hørte på lydbokutgaven. Liker du krim og ulidelig spenning så er dette noe for deg.

ISBN: 9788202382131

 

Her kan dere se på posten i biblioteksbasen min.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: